Beauty is the first present nature gives to everyone!

 

 

 

Welkom op de pagina van Ons Auke!

Hallo allemaal, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Mijn interesse en belangstelling in de innoverende wereld van de beauty is groot. Al jaren en jaren liet ik mijn nagels doen door een vriendin, die uitgroeide tot een goede nagel styliste. Elke keer opnieuw werden mijn saaie korte afgekloven nagels omgetoverd tot ware kunstwerkjes.

Dit wilde ik zelf ook kunnen, maar al snel kwam ik er achter dat het niet zo makkelijk was als het eruit zag. Vandaar dat ik in januari 2018 ben begonnen aan de opleiding allround nagel styliste bij Lika Nail Center. Er is een wereld voor me open gegaan, zo interessant! En als je er aan begint wil je alleen maar meer, meer en meer.

Er is ook zo ongelofelijk veel mogelijk op beauty gebied en als je eenmaal in de wereld zit, is deze verslavend!

Aansluitend ben ik in maart 2019 gestart met de cursus Lash Volume Lifting en Henna brow + treading in Nijmegen. Het pakket is dus al wat uitgebreid. In augustus 2019 is hier de cursus wimperextensions weer vertrouwd bij Linda van Lika Nail Center aan toevoegen. Om up to date te blijven zal ik regelmatig cursussen en workshops blijven volgen. Sinds de zomer van 2021 werk ik vanuit mijn nieuwe salon aan huis met uitzicht op de dierenwei. 

Ik zal wat vertellen over mezelf. Ik ben Auke geboren in Helmond op 31 mei 1986. Samen met Bart mijn man, maatje, steun en toeverlaat sinds 2015 bestaat ons gezin uit een heleboel huisdieren. Onze hondjes Luna, Juul en de Bibi, geitjes Lucky en Lilo, alpaca’s Nova en Kev, kippen en eendjes. We hebben een camper waar we graag mee op pad gaan door heel Europa.

 

Sinds 2008 werk ik met veel liefde en plezier 28 uur per week bij Dierenartsencombinatie ZuidOost. Mijn werkzaamheden bestaan uit eigenlijk alles was er in de praktijk gebeurt. Balie/telefoon contact, apotheek bijhouden, bestellingen klaarmaken, operaties enz. 2 Totaal verschillende branches maar voor mij een hele mooie combinatie.

 

Ik heb er super veel zin in, en hopelijk heet ik jullie binnenkort welkom voor een van deze behandelingen. Tot dan!

 

Ook te vinden op Facebook en Instagram

Beauty is the first present nature gives to everyone!