Handen en voeten

 

Nagelriem olie

 

Om de natuurlijke nagel te verzorgen met of zonder kunstnagels is het belangrijk de nagelriemen 2 keer per dag te verzorgen met deze Dadi Oil nagelriem olie.

 

Dadi' Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien Natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxiden. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

 

Er zijn verschillende hoeveelheden te krijgen:

3,75 ml is verkrijgbaar in de salon voor slechts € 5,95

14,3 ml,( € 19,95 ) 72 ml ( € 55,95 ) kan ik voor u bestellen.

Luxery Dadi' Lotion

 

Een snel opneembare, niet- vettige hand- en bodylotion, ontworpen om het vocht in de huid te helpen behouden en het verouderen van de huid te voorkomen. Heeft de heerlijke geur van Dadi' Oil.

  • Gebaseerd op het prijswinnende Dadi'Oil
  • Bevat geen sulfaten of parabenen
  • Zuiver plantaardig
  • Er zijn verschillende hoeveelheden te verkrijgen:59 ml is te verkrijgen in de salon voor slechts € 9,95
  • 236 ml ( € 29,90 ) en
  • 946 ml ( € 74,90 ) kan ik voor u bestellen.

 

Scrub

 

Dadi' Scrub verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen.

De belangrijkste ingrediënten zijn zout, suiker, puimsteen, kokosnoot olie, saffloer olie en natuurlijk de oliën van Dadi 'Oil.
Het bevat geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

Je brengt Dadi' Scrub aan op een vochtige huid en masseert het in. Na te hebben genoten van twee exfoliërende golven (eerst suiker, dan zout), spoel je het af met (lauw)warm water. Afwerken met de bekroonde Dadi' Oil en/of luxe Dadi' Lotion.

 

Er zijn verschillende hoeveelheden verkrijgbaar:

28 gram ( € 5,90 )  en 454 gram ( € 59,90 ) zijn te verkrijgen in de salon.

 

Lippen balsem

 

Dadi' Lip Balm is een 100% natuurlijke lippen balsem voor een langdurige verzorging en bescherming van de lippen.
Dadi' Lip Balm helpt ogenblikkelijk tegen schrale lippen.

Deze lippen balsem bevat: bijenwas, kokosolie, aloë, jojoba olie, cacaoboter, olijfolie, avocado olie en de oliën uit Dadi' Oil en natuurlijke vitamine E.
Ze bevat natuurlijk geen parabenen of petroleum.

Deze is verkrijgbaar in de salon voor slechts € 8,99

Astonisching cooling gel

 

Deze niet- plakkerige verkoelende gel kan worden aangebracht zodat uw voeten verkoeld en verfrist worden zonder een plakkerig, glad laagje achter te laten. Kamfer, Menthol, en D-panthenol (provitamine B5) zijn de belangrijke ingrediënten. Menthol is ideaal voor het verkoelen en verfrissen van warme voeten. Eucalyptusolie verlicht pijnlijke spieren. Pro vitamine B5 biedt optimale opname, hydratatie en verzachting van de huid. Voor persoonlijk gebruik, is de mini Cooling Gel ideaal voor in uw handtas of uw bureaulade. Bijzonderheden - Verkoelend en verfrissend - Verlicht pijnlijke spieren - Optimale absorptie, hydratatie en verzachting - Bevat kamfer - frisse geur en natuurlijke helende eigenschappen - Bevat Menthol – verkoelt en verfrist - Bevat D-Panthenol (Pro vitaminen B5) – optimale absorptie, vocht regulerend, verzachtend - Geschikt voor alle huidtypen - Dermatologisch getest.

IDEAAL voor rusteloze benen.


Deze is verkrijgbaar in een 60 ml ( € 7,95 )en 120 ml ( € 12,95 )verpakking in de salon.