Cosmetische spa voetenbehandeling

 

 

Verwennerij voor de voeten. Wil je graag mooie en verzorgde voeten, dan is deze behandeling wellicht iets voor jou. Je voeten hebben het zwaar te verduren. Ze dragen je gehele gewicht de hele dag mee. Vaak zitten ze een groot gedeelte van de dag in afgesloten schoenen.

Je voeten bevatten 25% van de botten die het lichaam bevat.Er zitten 28 botten in je voet en 19 spieren.

 

De behandeling begint met een warm voeten bad met daarin een fris zout wat de spieren laat ontspannen en de huid grondig reinigen.

Daarna haal ik eventueel nagellak van de nagels, verzorg de nagelriemen en vijl de teennagels in model.

Mocht het nodig zijn word er met een vijl eelt verwijderd.

Daarna gaan we verder met een sugar scrub, deze op olie gebaseerde scrub bevat suiker kristalletjes die voor een intensieve peeling zorgen. Hiermee verwijderen we alle dode huidcellen en zorgen voor een zachte en gladde huid.

Een zuiverend masker word aangebracht. Het masker bevat Kaolien dat uitstekend absorberende eigenschappen heeft om alle onzuiverheden en gifstoffen uit de huid te verwijderen. Ontdoet de huid van overtollige olie, vervuiling en andere afvalstoffen.

Hier is een mogelijkheid om de voeten met het masker in een paraffine bad te dompelen. Warme paraffine vormt een zacht afsluitend laagje om de huid wat de doorbloeding stimuleert en de huid nog intenser voed.

Als alles van de voeten verwijderd is, worden de voeten nog ingesmeerd met een verzorgende en vochtinbrengende crème.

Het is mogelijk om deze behandeling af te sluiten met een gelpolish behandeling. Gelpolish blijft tot 6 weken mooi zitten op de nagels.

   

  Product
  Gelpolish tenen
  Nagellak tenen
  Cosmetische spa voetbehandeling
  Cosmetische spa voetbehandeling incl. paraffinebad
  Paraffine bad
  Gelpolish verwijderen