Wenkbrauwen shapen

 

 

Voor veel mannen en vrouwen is het lastig om de wenkbrauwen te doen. Als het er eenmaal af is, is het er namelijk ook echt af. Je wenkbrauw haartjes groeien niet binnen een paar dagen terug dus je wil het wel goed doen.

Het vormgeven van de wenkbrauwen noemen we ook wel mapping. De wenkbrauwen worden steeds belangrijker vandaag de dag zowel voor vrouwen als voor mannen. Iedereen wil dat ze er netjes en verzorgd uitzien.

Ook mannen kunnen er voor kiezen om hun wenkbrauwen te laten verzorgen, we kiezen dan niet voor de strakke dunne wenkbrauwen zoals bij de vrouwen. Met zware bushy wenkbrauwen is niks mis namelijk, alleen de wilde haren rondom zullen worden verwijderd waardoor er een mooie sprekende blik wordt gecreëerd.

 

Ik begin met het borstelen  van de wenkbrauwen. Zo krijg ik een goed inzicht van de natuurlijke wenkbrauwvorm.

Daarna ga ik met een potlood de wenkbrauw tekenen, hierbij rekening houdend met de natuurlijke vorm van de wenkbrauw, de vorm van je gezicht en de persoonlijke voorkeur.

Je kan er voor kiezen om de wenkbrauwen te laten verven of henna kleuren.

De overtollig haartjes die buiten de wenkbrauwvorm vallen zullen worden verwijderd door middel van wax, treading en epileren.

Hierdoor krijg je een mooi strak resultaat.

 

Goed om te weten: om het beste resultaat te bereiken kan je het beste de weken voorafgaand aan je behandeling je wenkbrauwen met rus laten. Zo komt de natuurlijke wenkbrauwvorm het beste tot zijn recht. Ook zullen de haren allemaal volledig verwijderd worden waardoor je langer plezier hebt van je mooie strakke wenkbrauwen. Wil je ze mooi in model hebben voor een feestje? Zorg dan dat je 2 a 3 dagen voor het feestje de behandeling ondergaat

 

Product Prijs
Wenkbrauwen Epileren € 12.50
Wenkbrauwen Waxen € 12.50
Wenkbrauwen Treaden ( d.m.v. touw ) € 12.50
Wenkbrauw behandeling; Shapen, knippen, verven en stylen € 20.00
Wenkbrauw de luxe; Shapen, knippen, henna en stylen € 25.00
Patch test € 7,50