Wenkbrauwen verven of henna brows?

 

Wenkbrauwen verven

 

Het verven van je wenkbrauwen of wimpers is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden.

Je hebt namelijk meteen een sprekende uitstraling en een mooie look zonder daarvoor make up te gebruiken

Voor mensen met lichte wenkbrauwen geeft het het beste resultaat, maar ook mensen met donkeren wenkbrauwen zullen het verschil zien. Na een verfbeurt zal de blik intenser zijn. Mensen met een actief leven zullen veel voordeel ondervinden van het verven. Dus sporten in de regen is  geen probleem meer. Je kan je wimpers en wenkbrauwen tegelijkertijd laten verven voor het mooie totaal plaatje.

 

Om allergieën uit te sluiten adviseer ik een patch test voorafgaand aan de behandeling, voor meer informatie kijk onderaan de pagina.

 

 

 

Henna brows

 

 

Het grote voordeel van verven met henna is dat we niet alleen de haartjes verven maar ook de huid onder de wenkbrauwen. Hierdoor zullen ze direct veel voller lijken.

 

Brow henna is een product op basis van Indiase henna. Daar zijn kleurpigmenten aan toegevoegd om de henna een mooie licht- tot donkerbruine kleur te geven. Daarnaast zorgen de kleurpigmenten ervoor dat de henna sneller in de huid trekt. Zo hoef je geen uren te wachten.

Brow henna houdt vijf tot veertien dagen op de huid. Hoe lang dit precies is, hangt van een aantal factoren af. Op een vette huid verdwijnt het resultaat doorgaans sneller. Als je veel reinigingsproducten gebruikt, vervaagt het effect eerder. Hoe lang je er plezier van hebt, verschilt dus per persoon.

Wil je het maximale uit je henna behandeling halen adviseer ik je de avond of ochtend voorafgaand aan je behandeling je wenkbrauwen goed te scrubben. Hoe schoner de huid, hoe beter de henna er in kan trekken. Je verwijdert meteen dode huidcellen waardoor de verf nog beter zijn werk kan doen.

Om allergieën uit te sluiten adviseer ik een patch test voorafgaand aan de behandeling, voor meer informatie kijk onderaan de pagina.

 

Patch test

 

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wax, wenkbrauw-henna, wimper-verf of wenkbrauw-verf, adviseer ik om altijd eerst een test te doen. Tijdens de patch test breng ik een beetje wax, wimper-verf, wenkbrauw-henna en /of wenkbrauw-verf op de binnenkant van je elleboog aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast. Voor het verven van de wenkbrauwen van wimpers en wenkbrauwen heb ik ook een sensitive verf.

Wat een innovatie op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf!
RefectoCil Sensitive verf is gebaseerd op plantenextracten waardoor het een ideaal product voor klanten met gevoelige ogen en huid.
Dermatologisch en door oogartsen getest.

Bij het maken van de afspraak zal ik vragen of je dit voorafgaand aan de behandeling wil laten testen.

 

Product Prijs
Wenkbrauwen epileren € 12.50
Wenkbrauwen waxen € 12.50
Wenkbrouwen Treaden (d.m.v. touw ) € 12.50
Wenkbrauwen henna € 17,50
Wenkbrauw behandeling : shapen, knippen, verven en stylen € 20,00
Wenkbrauw de luxe : shapen, knippen, henna en stylen € 25,00
Patch test € 7,50