Wimpers verven

 

 

Een blik zegt meer dan duizend woorden. Je wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van je gezicht.

Denk je er over om je wimpers te laten verven? Heb je geen zin meer om dagelijks mascara aan te brengen of kan je niet tegen mascara? Heb je hele lichte wimpers en zou je graag donkerdere wimpers willen? Dan is dit een goede oplossing voor u.

 

1. Wimper verf valt het meest op als je lichte wimpers hebt. Het zal lijken dat je vollere en langere wimpers hebt. Als je al donkere wimpers hebt zal het contrast minder groot zijn als je ze laat verven. Vaak zijn de puntjes wel lichter waardoor je het toch ziet.

Heb je donkere wimpers en wil je toch meer accent op je wimpers leggen, denk dan aan de Lash Volume Lift of wimperextensions. 

 

2. Voller of langer worden de wimpers niet. Het is net als haarverf, je verft de haartjes alleen in een andere kleur. Het kan dus wel lijken dat ze langer zijn omdat de lichtere puntjes zichtbaar worden. Er komt geen laagje om je haartjes heen wat mascara bijvoorbeeld wel doet. 

 

3. Er is een mogelijkheid dat een wimper verf een allergische reactie veroorzaakt. Gelukkig hebben de meeste mensen die hun wimpers laten verven hier geen last van. Er is een mogelijkheid om 48 uur voor de behandeling een pachttest uit te laten voeren. We doen dan verf op een klein onzichtbaar stukje huid. Reageert de huid op de verf,niet getreurd er is nog een optie om verf te pakken speciaal voor de gevoelige huid.

 

4. Je wimpers vallen elke 4 tot 6 weken uit, dit is een natuurlijk proces. Om de intense oogopslag te behouden en het mooiste resultaat te bereiken kan je je wimpers elke 6 weken behandelen.

 

5. Geverfde haren kunnen harder en droger aanvoelen, om je wimpers te voeden en te verzorgen raad ik je aan een goed wimper serum te gebruiken. Dit bied een uitstekende ondersteuning aan uw geverfde wimpers.

 

Met de wenkbrauw en wimper verf geniet je tot wel 6 weken lang van een schitterende kleuring. De verf is voor iedereen geschikt.

Mocht je contactlenzen dragen kan je deze beter uit doen tijdens deze behandeling.

Wimpers verven kost € 10,00,